Enzim Fruit 0,1 kg ( tečni enzim za voćne rakije )
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Enzimiranje kljuka se vrši odmah nakon smanjenja pH vrednosti, ali ne sme se prskati preko vinske kiseline direktno već posle mešanja kljuka ili u naizmeničnim slojevima. Enzim se dodaje da omogući bolji pristup kvascima čvrstim delovima voća, dâ veći randman, istakne arome i dâ više alkohola. Specijalno razvijen da smanji količinu metanola u voćnim rakijama koji se izdvaja iz pektina. LALLZYME FRUIT vrši ekstrakciju soka iz voća radi dobijanja voćnog soka ili za proizvodnju voćne rakije . Fruit je macerativni enzim koji omogućuje brzu hidrolizu rastvorljivih pektina što dovodi do većeg randmana i brzog omekšavanja voćnog kljuka kod proizvodnje voćnih rakija.
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Obaveštenje o korišćenju kolačića
S primarnim ciljem kako bi vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo i jednostavniju upotrebu web kataloga, potvrdite saglasnost korišćenja kolačića i drugih tehnologija za praćenje.