Glistenjak maki 50/1
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Sirovi glistenjak se dobija odvajanjem glistenjaka od glista i lagerovanjem u cilju svođenja vlage na predviđene vrednosti. U zavisnosti od doba godine kada se glistenjak izdvaja, njegovo isušivanje do potrebne vlage i dobijanje fine mrvičaste strukture, vrši se sušenjem prirodnim putem ili izmzavanjem tokom zime. Sirovi glistenjak se frezira i prosejava na potrebnu strukturu i vlagu.
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Obaveštenje o korišćenju kolačića
S primarnim ciljem kako bi vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo i jednostavniju upotrebu web kataloga, potvrdite saglasnost korišćenja kolačića i drugih tehnologija za praćenje.