Kvasac UVAFERM BDX 100gr - za crvena vina
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Izolovan u Francuskoj intenzivno primenjivan u Kaliforniji i Australiji još krajem 1980-tih, BDX ima savršenu fermentacionu kinetiku i ne proizvodi mnogo toplote tokom fermentacije. Posebno se preporučuje u prizvodnji kvalitetnih crvenih vina, posebno Merloa i Kaberne Sovinjona, minimalno redukuje boju, poboljšava ukus i intenzivira arome.
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Obaveštenje o korišćenju kolačića
S primarnim ciljem kako bi vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo i jednostavniju upotrebu web kataloga, potvrdite saglasnost korišćenja kolačića i drugih tehnologija za praćenje.