Lebosol
Lebosol®-Mangan 500 EC 1/1
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
EC ĐUBRIVO
Đubrivo u obliku suspenzije
27,9 % ukupni mangan (Mn) u obliku mangan - karbonata (Mn) 500 g/l
U svim usevima:
Obezbeđuje dovoljnu količinu mangana koji utiče na kvalitet lisne mase,vodni balans, brzinu fotosinteze i smanjenje stresa (antioksidans) kod biljaka U zavisnosti od useva od 0,5 - 2 l/ha u minimum 200 l vode. Kod aplikacije leđnom prskalicom u koncentraciji 0,25%.
Žitarice - Utiče na bolje usvajanje azota, vitalnost, bokorenje, stabilnost stabljike. Biljka je otpornija na izmrzavanje. 2 - 4 puta 0,5 - 1 l/ha Od faze 3. lista
Pašnjaci - Utiče na bolje usvajanje azota, vitalnost, bokorenje, stabilnost stabljike. Biljka je otpornija na izmrzavanje. 2 - 5 puta po 1 l/ha Tokom vegetacionog perioda
Krompir - Utiče na bolje usvajanje azota, vitalnost i kvalitet pokožice. 2 - 4 puta 1-2 l/ha Od faze sa 6 listova
Mahunarke - Utiče na bolje usvajanje azota, povećava otpornost na hladnoću,povaćava sadržaj proteina 1 - 3 puta 1 l/ha Od faze 6. lista
Kukuruz - Utiče na bolje usvajanje azota, povećana vitalnost (npr. u hladnim uslovima) 1-2 puta 1-2 l/ha Od faze sa 4 lista
Uljana repica - Utiče na bolje usvajanje azota, vitalnost, povećava sadržaj ulja, otpornost na izmrzavanje 2 - 3 puta 1-2 l/ha Od faze 4. lista
Šećerna repa - Utiče na bolje usvajanje azota, povećana vitalnost (npr. u hladnim uslovima) 1 - 3 puta 1-2 l/ha Od faze 6. lista
Jagode - Utiče na bolje usvajanje azota, povećana vitalnost (npr. u hladnim uslovima) 2 - 4 puta po 1 l/ha Od faze zelenih pupoljaka
Jabučasto voće - Utiče na bolje usvajanje azota, kvalitet lista, povećana vitalnost (npr. u hladnim uslovima), boju plodova 2 - 4 puta po 1 l/ha Od faze crvenog pupoljka do berbe
Koštunjavo voće - Utiče na bolje usvajanje azota, kvalitet lista, povećana vitalnost (npr. u hladnim uslovima) 2 - 3 puta 0,5 l/ha U fazi sazrevanja plodova
Vinsko grožđe/Desertno grožđe - Utiče na bolje usvajanje azota, povećana vitalnost (npr. u hladnim uslovima) 2 - 3 puta po 1 l/ha U fazi vidljivih cvasti
Opšte povrće - Utiče na bolje usvajanje azota, kvalitet lista, povećana vitalnost (npr. u hladnim uslovima) 2 - 4 puta 0,5 - 1 l/ha Kada se razvije dovoljno lisne mase
Lebosol
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Obaveštenje o korišćenju kolačića
S primarnim ciljem kako bi vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo i jednostavniju upotrebu web kataloga, potvrdite saglasnost korišćenja kolačića i drugih tehnologija za praćenje.