Lebosol
Lebosol®-PK Max 5/1
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
EC ĐUBRIVO
Rastvor đubriva PK 24-27
23,8 % fosfata rastvorljivog u vodi (P2O5) 385 g/l ,
27,4 % kalijum-oksid rastvorljiv u vodi (K2O) 440 g/l"
U svim usevima:
Za ishranu fosforom i kalijumom, povećava vitalnost (npr. u hladnim uslovima), utiče na bolje iskorišćavanje azota, balans energije i vode, brzinu fotosinteze, formiranje korena, povećava prinos 5 - 10 l/ha (u najmanje 200 l vode ili 0,5 - 1%; za osetljive useve i useve u staklenicima i plastenicima (0,25 - 0,5%)
Žitarice - Povećava kvalitet zrna, sadržaj proteina, zimska izdržljivost 1-2 puta po 6 l/ha od faze 3. lista
Pašnjaci - Stimulacija početnog razvoja (u proleće), bolja iskorišćenost azota, otpornost na izmrzavanje 2 - 5 puta 5 - 10 l/ha tokom vegetacionog perioda (ne tokom cvetanja)
Krompir - Utiče na formiranje, rast i kvalitet krtola 2 - 4 puta 6 - 10 l/ha za zgušnjavanje stolona
Mahunarke - Nodulacija, kvalitet, sadržaj proteina 1-2 puta po 6 l/ha od faze 6. lista
Kukuruz - Stimulacija ranog razvoja (naročito u hladnim, vlažnim uslovima), bolja iskorišćenost azota, vitalnost 1-2 puta po 6 l/ha od faze 4. lista
Uljana repica - Stimulacija ranog razvoja (naročito u hladnim, vlažnim uslovima), bolja iskorišćenost azota, vitalnost,povećava sadržaj ulja 1 - 2 puta 5 - 10 l/ha od faze 4. lista
Šećerna repa Stimulacija ranog razvoja (naročito u hladnim, vlažnim uslovima), bolja iskorišćenost azota, vitalnost, stvaranje šećera 1 - 3 puta 6 l/ha od faze 6. lista
Jagode - Vitalnost, čvrstoća ploda, stabilnost pri skladištenju i transportu 2 - 4 puta 6-8 l/ha u fazi sazrevanja plodova
Jabučasto voće - crvena boja pri vrhu, čvrstoća ploda, stabilnost pri skladištenju i transportu 2 - 4 puta 6-8 l/ha 2-4 nedelje pre berbe
Koštunjavo voće - crvena boja pri vrhu, čvrstoća ploda, stabilnost pri skladištenju i transportu 2 - 4 puta 6-8 l/ha u fazi sazrevanja plodova
Vinsko grožđe/desertno grožđe - vitalnost, čvrstina korice grožđa, stabilnost pri skladištenju i transportu 2 - 4 puta 6-8 l/ha u fazi sazrevanja plodova
Opšte povrće - Stimulacija ranog razvoja (naročito u hladnim, vlažnim uslovima), bolje iskorišćavanje azota, vitalnost, unutrašnji kvalitet, kvalitet lišća 2 - 4 puta 5 - 10 l/ha kada se razvije dovoljna lisna masa
Lebosol
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Obaveštenje o korišćenju kolačića
S primarnim ciljem kako bi vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo i jednostavniju upotrebu web kataloga, potvrdite saglasnost korišćenja kolačića i drugih tehnologija za praćenje.