Širomer po babou+ termometar Duvančić
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Namenjen za određivanje završetka vrenja voćne komine. Kako bi započeli pečenje rakije, neophodno je da sav šećer u komini prevre u alkohol. Ako kom nije prevrio dobićemo manje rakije. Naučna ispitivanja pokazala su da trenutak destilacije prevrelog koma šljive značajno utiče na kvalitet rakije. Rakije od kasnije destilisanih komina imale su lošiji hemijski sastav i ocenjene su nižim ocenama ukusa od komina koje su destilisane odmah posle završenog alkoholnog vrenja. Blister ambalaža sa plastifikovanim kartonskim uputstvom za upotrebu.
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Obaveštenje o korišćenju kolačića
S primarnim ciljem kako bi vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo i jednostavniju upotrebu web kataloga, potvrdite saglasnost korišćenja kolačića i drugih tehnologija za praćenje.