Sumpovin 1L
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Pogledaj još
Prednost Sumpovina: za razliku od vinobrana koji se u kiseloj sredini raspada na sumpor-dioksid i kalijum sulfat koji primenjen u većim količinama može izazvati glavobolje, Sumpovin je u obliku sumporaste kiseline koja prilikom reakcije u kiseloj sredini ne daje produkte koji imaju negativan uticaj. 100 g vinobrana= 1 l Sumpovina. Temperatura na kojoj treba dodavati Sumpovin ne sme biti viša od 15-17 stepeni jer u kontaktu sa višim temperaturama dolazi do isparavanja sumpora.
Da biste mogli da ostavite komentar molimo Vas da kreirate nalog ili da se ulogujete.
Obaveštenje o korišćenju kolačića
S primarnim ciljem kako bi vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo i jednostavniju upotrebu web kataloga, potvrdite saglasnost korišćenja kolačića i drugih tehnologija za praćenje.