objavljeno 02.03.2022

Mini sajam u Distributivnom centru Savacoop-a




Prezentacija Home i Garden programa iz asortimana Savacoop

_____________

U drugoj nedelji februara kompanija Savacoop je za svoje kupce održala petodnevnu prezentaciju Home i Garden programa. Akcenat je dat na Dolomite brendu koji obuhvata baštenske alate i mašine. Događaju je prisustvovalo više od 400 kupaca koji su pokazali zainteresovanost za asortiman izloženog programa.

Kupci su imali mogućnost da se upoznaju sa bogatim asortimanom, pogledaju svaki proizvod izbliza i da se kod stručnih osoba informišu o karakteristikama, načinu rukovanja, održavanja, upotrebe izloženih artikala.

Osim izložbe proizvoda, posetiocima je prezentovano funkcionisanje mašina i opreme iz Home i Garden programa, upoznati su sa predstavljenim programom zaštite i ishrane bilja, imali su mogućnost da obiđu distributivni centar i upoznaju se sa radom u kompaniji Savacoop. Nakon toga je usledija i nezaobilazna zakuska.




Kupci Savacoop-a u poseti sajmu


Kompanija Savacoop je već 3 decenije prepoznatljiva po bogatom asortimanu repromaterijala i opreme za poljoprivredu. Lidersko mesto potvrđuje iz godine u godinu.

U poslednje 2 decenije kompanija je prepoznala tržišni potencijal i u drugim sferama i asortimanima, te je tako zauzela značajan deo tržišta i u domenima Garden i Home programa, programa navodnjavanja, kao i programa lične zaštitne opreme. 

Iz ovoga su stvoreni i sopstveni brendovi: Dolomite (koji obuhvata baštenske alate i mašine), Floris (sitna semena i tečna i granulisana đubriva za hobi proizvodnju) i Monsun u okviru LZO (lične zaštitne opreme).




Poseta distributivnom centru i prezentacija Home & Garden programa


Dolomite brand
_____________


Stvaranje Dolomite brenda došlo je kao kruna stečenog iskustva u tom asortimanu. Svaki artikal pažljivo je biran od strane stručnjaka iz tima i servisa Savacoop-a. Proizvodi su testirani u akreditovanim institucijama u Srbiji kao i u inostranstvu.

Velik deo asortimana brenda Dolomite čine električne i motone kosačice.

Kosačica je mašina koja se nađe skoro u svakom domaćinstvu. U asortimanu postoji širok dijapazon modela, za svaki tip i veličinu travne površine, kao i za svaku potrošačku korpu.

Izbor je veliki: gurajuća ili samohodna, sa elektro startom ili ručnim paljenjem, sa izbacivanjem trave ili malčovanjem i sakupljanjem. Ono što je zajednično za sve modele je da imaju pažljivo odabrane delove, moderan dizajn i mogućnost lakog rukovanja.




U okviru alata za održavanje travnih površina, naravno, nezaobilazni su i trimeri sa pratećom opremom, rezervnom glavom za automatsku dopunu rezne niti i posebno glavom sa lancem za košenje žbunastih biljaka tankih grana i ostale drvenaste vegetacije.

Osim kosačica, ono što je brend Dolomite prvo i pozicioniralo na tržištu jesu prskalice. Kompanija ponosno može da istakne da se ručne prskalice prave upravo ovde u Srbiji.

Pored njih u asortimanu su i motorne prskalice (atomizeri) i akumulatroske (baterijske) prskalice sa različitim litražama i tipovima baterija. Tržištu je naročito atraktivan model akumulatorske prskalice Dolomite sa rezervorarom od 16 lit, kapacitetom prskanja od 3 lit/min, koja može efikasno da radi 3-4h.




Kosačice iz asortimana Savacoop-a


Novo u ponudi! Akumulatorski alat od 40V

_____________


Litijumski, akumlatorski alat predstavlja revoluciju u okviru baštenskih električnih mašina. Upravo iz tog razloga, Savacoop je, kao kompanija koja prati tržišne trendove, od ove godine uveo i ovu liniju artikala u svoj asortiman. S akumulatorskim alatom omogućen je rad u pokretu, bez ometanja kablovima u potpunosti bez emisije gasova. To su upravo glavne pogodnosti ovih alata.

Baterija odgovara svim proizvodima iz te linije Dolomite brenda, te se lako u toku rada može prebacivati sa jedne mašine na drugu. Pored dve vrste kosačica, tu su i drugi alati: trimer za travu, za živu ogradu, duvač za lišće i testera. Ovi alati su izuzetno tihi u toku rada, te bavljenje baštovanstvom postaje još ugodnije.




U okviru tehničke robe, radilo se i na proširenju asortimana električnih i motornih pumpi. Tako sada pored osnovnih modela električnih pumpi za klasično vodosnabdevanje u dvorištu i bašti, kao i za pojačavanje pritiska u mrežama, u ponudi je inovativni model sa inox kućištem i LED ekranom, preko kojeg možete pratiti tok rada pumpe i sve parametre.

Motorne pumpe od 2, 3 i 4 cola se najčešće koriste u navodnjavanju na otvorenom polju. Zahvaljući prečniku izlazne cevi od čak 4“ ova pumpa D100 odgovara zahtevima čak i najkompleksijih sistema navodnjavanja.




Akumulatorski alat od 40V u ponudi Savacoop-a


Baš sve za navodnjavanje na jednom mestu!

_____________


Prepoznajući potencijale tržišta, pre desetak godina u kompaniji se oformio tim inženjera i stručnjaka iz oblasti navodnjavanja i vrlo brzo Savacoop je postao lider na tržištu. U ponudi navodnjavanja je automatika, sistem kap po kap, kao i svi delovi jednog takvog sistema: filteri, spojnice, rasprskivači itd. Tim navodnjavanja u zavisnosti od zahteva kupaca može da uradi nacrt i postavku tih sistema. Brendovi koje kompanija zastupa su Eurodrip, Automat, Elysee, Rain i slično.




Program navodnjavanja predstavljen na našem mini sajmu


Kako bi se program kompletirao u asortimanu su i proizvodi za povrtarsku proizvodnju, kao što su folije za plastenike, agrili, mreže, kontejneri za rasad i sl. Brendovi koje kompanija zastupa su Ina plastics, Pati, Plastika Kritis, Garden Natura, Daios plastics itd.

Svoje mesto na tržištu Savacoop je zauzeo i u programu LZO (lične zaštitne opreme). Pored brenda Monsun, inostrani partneri iz ove oblasti su prepoznali potencijal kompanije i ukazali poverenje da kompanija bude distributer različitih brendova u Srbiji i okolnim zemaljama. Brendovi koje Savacoop zastupa i koje želi da izdvoji su Portwest, Atlas, Canis, Helly Hansen.




Showroom u distributivnom centru


Odaberi listu želja