objavljeno 23.09.2024

NOVO - Dolomite Aku Alati: Tvoj Alat Tvoja Snaga!




Poštovani kupci, sa velikim zadovoljstvom vam predstavljamo NOVO u asortimanu – Akumulatorski alat brenda Dolomite tools. Jedna baterija za sve alate! 

U pitanju su ručni alati koji će vas motivisati da unapredite svaki svoj radni projekat, bilo u kući ili oko nje!

Naša nova linija alata nije samo praktična, već je i dizajnirana da pruži maksimalnu udobnost i efikasnost u radu. Brushless motori bez potrebe za održavanjem, dugotrajna baterija, svestranost i ergonomski dizajn – sve su to osobine koje će omogućiti brži i efikasniji rad, sa mnogo manje napora.


Zašto vam je neophodan Dolomite akumulatorski alat?
_____________


  • Brushless motor: Omogućava tiši rad alata, manje zagrevanje, te izostanak varničenja prilikom rada. Motor je bez četkica što ne zahteva održavanje i zamenu četkica, a pruža veću iskorišćenost snage. 

  • Izuzetna izdržljivost: Opremljen baterijom najnovije generacije (od 2Ah ili 4Ah), ovaj alat nudi dugotrajnu snagu i pouzdanost pri radu. Zaboravite na česta punjenja – sada možete raditi duže i efikasnije. 
     

  • Ergonomski dizajn: Dizajniran za maksimalnu udobnost, ovaj alat smanjuje umor i omogućava vam duže i lakše korišćenje. Idealan je za sve vrste radnih zadataka. 
     

  • Svestranost i kompatibilnost: Univerzalna priroda aku alata čini ga savršenim za razne primene, čime se povećava njegova vrednost i fleksibilnost u vašem radnom okruženju. Koristite jednu bateriju za sve uređaje! 


Iskoristite priliku da unapredite svoje radne projekte sa Dolomite akumulatorskim alatom



Celokupnu ponudu alata pogledajte na linku: Dolomite akumulatorski alat







 

Celokupnu ponudu alata pogledajte na linku: Dolomite akumulatorski alat



VAŽNO:
  • Pre rukovanja akumulatorskim alatom Dolomite pročitati obavezno uputstvo za upotrebu.  
  • Samo određeni artikli dolaze u kompletu sa baterijom i punjačem, naznačeno je na pakovanju. Ostali alati se prodaju odvojeno.
 

Dodajte komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon provere.

Odaberi listu želja