objavljeno 16.10.2024

RATIMOR - 100% efikasni mamci za miševe i pacove





Septembarske kiše i poplave donele su navalu miševa i pacova, koji sve više ulaze u domove. Poplave i natopljena polja naterali su glodare da u potrazi za hranom masovno ulaze u kuće, podrume i skladišta.

Stručnjaci upozoravaju da će se navala miševa i pacova u narednim mesecima dodatno pogoršati, što predstavlja ozbiljnu pretnju zimnici, ali i zdravlju.

Kako se na efikasan način izboriti sa glodarima?


Ratimor - provereno i 100% pouzdano rešenje
_____________


Za borbu protiv miševa i pacova važno je odabrati pouzdane proizvode. Ratimor nudi vrhunske proizvode za suzbijanje miševa i pacova, a budući da je dostupan u 4 različita oblika, osigurava rešenje za svaku situaciju. Ovi rodenticidi rezultat su dugogodišnjih istraživanja i razvijeni su za maksimalnu efikasnost.

Jedan od najpreporučljivijih mamaka, posebno za zaštitu unutrašnjih prostora i skladišta, gde ima najviše hrane, jeste Ratimor Meki mamak, koji se zbog svoje sveže i energetski bogate formule pokazuje znatno efikasnijim i privlačnijim od svih mamaka na tržištu.

Ratimor Meki mamak se nalazi u formi mekog mamka i u sebi ima atraktant koji privlači glodare i pored dostupne hrane. U svom sastavu ima Bitrex gadivo koje sprečava domaće životinje da ga konzumiraju. Dolazi u dva pakovanja - plavom i crvenom.



Naime, miševi i pacovi traže visokokaloričnu i kvalitetnu hranu. Zbog pažljivo osmišljene i testirane formulacije različitih vrsta brašna, žitarica, masti i dodatih aroma radije će odabrati Ratimor nego zimnicu.

Celokupnu ponudu brenda RATIMOR pogledajte na linku.



tagovi:,

Dodajte komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon provere.

Odaberi listu želja