Obaveštenje o korišćenju kolačića
S primarnim ciljem kako bi vam naše web stranice omogućile bolje korisničko iskustvo i jednostavniju upotrebu web kataloga, potvrdite saglasnost korišćenja kolačića i drugih tehnologija za praćenje.
Kraj novembra rezervisan je za tradicionalni ritual, porodičnu zabavu, neki bi rekli nauku, pa i umetnost – svinjokolj ili disnotor. U Vojvodini ova tradicija počinje pripremom alata i pribora: oštre se noževi, spremaju vangle, kante za mast, mašine za mlevenje mesa i punjenje kobasica, kuke za meso. Recepti za kulen i kobasice se prenose sa kolena na koleno, a skoro svaka kuća ima svoj tajni sastojak.
Nemamo u ponudi recept za savršen kulen, ali imamo svu opremu koja vam je potrebna za svinjokolj. Posetite naše Čardak maloprodaje ili naše partnerske poljo apoteke u vašem mestu.
Iz Savacoop ponude izdvajamo:
Namenjena je za primenu u domaćinstvima i mesarama manjeg opsega. Takođe je namenjena i za pravljenje kulena, kobasica i ćevapčića. Zauzima malo prostora. Ima kvalitetno izrađen zupčasti prenos. Laka i pogodna je za upotrebu. Uz punilicu se dobijaju i 2 plastična nastavka fi 15 i fi 19 mm.
Namenjena je za ceđenje čvaraka, voća, povrća, sira i slično. Od nerđajućeg je materijala koji omogućava duži vek upotrebe. Praktična i laka je za upotrebu.
Namenjene su za rezanje svih vrsta mesa kao i kostiju. Jednostavno pričvršćivanje je na svaku radnu površinu. Jednostavne su i za sečenje ribe.
Čist, ravan i precizan rez je predispozicija da proizvod izgleda dobro, a u tome pomažu makaze za rezanje mesa sa i bez kosti. Posebno je dizajniran da sprečava klizanje ruke, olakšava rezanje.
Namenjena je za topljenje masti, spremanje zimnice (kuvanje pekmeza,ajvara), kuvanje paradajza kao i za prokuvavanje vode. Kvalitetni emajlirani kazani sa zavarenim ručkama, dubokim otvorom i zaobljenim dnom pogodni su za spravljanje jela na vatri.
MATERIJAL:
Metal - emajlirani
DIMENZIJA:
Gornji prečnik: 66 cm
Zapremina: 60 l
BOJA: Crna
Namenjena kao ložište za zagrevanje vode, kuvanje paradajza, pekmeza, džema, ajvara, topljenje masti i čvaraka. Stabilna na tri noge.
Namenjen je isključivo kod klanja svinja za uklanjanje dlačica. Predviđen je za rad na otvorenom prostoru. Za rad se koristi isključivo propan-butan gas. Svi spojevi od boce do brenera moraju biti osigurani od izlaska gasa u okolinu. Kod svake upotrebe proveriti da li se zaptivna guma nalazi u holender matici i tek tada je moguće priključiti na bocu.
Brener se pričvršćuje za čeličnu bocu na taj način što se holender matica na kraju gumenog creva navrne na priključak sa navojem ventila. Vrlo malim okretanjem regulacionog točkića u smeru "O" počinje da izlazi gas na kraju brenera koji se upali prinošenjem plamena iz upaljača ili šibice. Posle uspešnog paljenja vrlo laganim okretanjem točkića u smeru "O", povećava se protok gasa do željenog intenziteta plamena. Prilikom gašenja plamena regulacioni točkić na boci se okreće u smeru "Z" i zatvara se dovod gasa.
Namenjena je kao prateća oprema u domaćinstvu, naročito u vreme svinjokolja.
Namenjena je za primenu u domaćinstvu i profesionalnoj obradi mesa. Koristi se za primenu u topljenju masti i za dobijanje domaćih čvaraka.
Namenjen za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu, lak za manipulaciju i transport. Poseduje dršku za lakšu manipulaciju.
Namenjena za domaćinstvo. Imaju široku primenu i zaista je nezamisliv život bez njih. U našoj ponudi ćete pronaći plastične posude najboljih kvaliteta. Izdržljive su i otporne.
Dodajte komentar
Vaš komentar će biti objavljen nakon provere.