objavljeno 03.10.2024

Evolution – novo rešenje za suzbijanje travnih korova




Osluškivanje prirode i prilagođavanje njenim zakonitostima put su ka postajanju ne samo boljim i iskusnijim agronomima, već i boljim ljudima. Obnavljajući stare veštine i prihvatajući inovativne tehnologije, usklađujemo svoj rad s prirodom i njenim ciklusima.

U tom duhu, kompanija Savacoop je učestvovala na XII Kongresu o korovima i savetovanju o herbicidima i regulatorima rasta, održanom u Velikom Gradištu od 23. do 26. septembra 2024. godine, u organizaciji Herbološkog društva Srbije. Kao društveno odgovorna kompanija, prepoznajemo važnost praćenja najnovijih naučnih dostignuća, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, te aktivno doprinosimo stvaranju novih ideja i rešenja.


Jedna od ključnih tema i tema o kojoj se sve više razgovara na ovom skupu bila je pojava korova sa povećanom tolerantnošću na herbicide. U tom kontekstu, naš kolega Milan Sudimac, dipl. ing. Stručne službe, 24. septembra održao je prezentaciju na temu „Evolution – novo rešenje za suzbijanje travnih korova“.


Herbicid Evolution®
_____________

 

Herbicid Evolution, kao proizvod kompanije UPL, predstavlja pravo osveženje na tržištu Srbije. Namenjen je suzbijanju travnih korova u širokolisnim gajenim usevima poput suncokreta, soje, šećerne repe i uljane repice.

Evolution se ističe kao jedini herbicid na našem tržištu sa dve aktivne materije, pružajući izuzetnu efikasnost u borbi protiv jednogodišnjih i višegodišnjih travnih korova, čime značajno unapređuje trenutno stanje.


Stručna služba, Savacoop

Dodajte komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon provere.

Odaberi listu želja